DANIŞMANLAR VE EKİP - EGRETIA
Views:

Wed: https://egretia.io/
WHITE PAPER: https://egretia.io/static/Egretia_White_Paper_EN_V1.1.pdf
BTCTALK: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1183444


DANIŞMANLAR

- Hongfei Tian




Yin Ma







+ Girişimci derleyici kıdemli personel / HPC mühendisi, Proje Yöneticisi (PMP kimlik tutucu verileri) Uzmanlık: HPC, Fortran, ayıklayıcı, bağlayıcının derleyici optimizasyon, müdür,

+ Qualcomm Kıdemli Yazılım Mühendisi: ARM / AArch64 için LLVM bağlayıcısını geliştirmek ve LLVM LTO akışını etkinleştirmek için önde gelen efektler. Qualcomm ARM işlemcilerine yönelik performans ve kod boyutu için C ++ uygulamalarını optimize etmek için LLVM'nin birçok parçasını geliştirdi. Manuel ayar ve vektör montajcı kodu ve C / C ++ kütüphaneleri. RenderScript, Chromium, V8, Android, TrustZone ve diğer projelerin yapılandırılmasına katılım

+ Affinic Teknolojisinin Kurucusu: Aletlerde uzmanlaşan bir danışmanlık şirketi olan LLVM / Open64 için AI chip ve diğer firmaların derleyicilerini / araçlarını geliştirmek üzere profesyonel yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. En önemli ürünlerden biri, GNU / LLDB için grafiksel arabirim, GDB / LLDB için güçlü bir grafik arabirim, Windows, Mac OS X ve Linux'ta mevcuttu.

+ Geliştirme Direktörü Absoft Kurumu derleyiciler: 2011 yılında benim kalkış göre Windows, Linux ve Mac OS X'te Fortran derleyici ve optimizasyon geliştirmek için küçük bir ekibin başında yer almasını, Absoft Fortran derleyicileri Windows / Linux platformları testostere Intel / AMD çipleri için en hızlı idi Çokyüzlü.





- Dirk Meyer (Kurucu Ortak)







"Stratejiyi gerçeğe dönüştürmek ..."

• Teknik program yöneticisi ve portföy yöneticisi; Uluslararası ve çok dilli, ürün tanımına ve küresel pazara hazır olmayı hedefleyen bir vurgu ile.

• Kavramsal kavramların ve çözüm mimarilerinin uygulanması, ürün özelliklerinin ve yol haritalarının tanımı; Şirkette stratejik inisiyatiflerin planlanması ve yönlendirilmesi.

• Kullanıcılara ve gereksinimlerine esnek bir şekilde odaklanarak "müşterinin sesi" olmak için bir tutku. Her seviyedeki paydaşlarla rahatça etkileşim içinde olan ürün savunucusu ve ilişki oluşturucu.

• Matris ortamında yazılım geliştirmede (bulut, mobil, masaüstü) lider rolü kullanmanın derin tecrübesi.

• Esnek gelişim metodolojisinin ve “en iyi uygulamalarının” kullanılması. Organizasyonun tüm bölümlerinde güçlü bir esnek ilke destekçisi.



• ABD, Çin, Hindistan, Almanya ve Romanya'da dağıtılmış ekiplerle çalışın. İngilizce, Almanca, Çince, kültürel farkındalık ve uluslararası deneyim yanı sıra akıcılığı kullanarak.



- Yong Yao






- Lucas Lu







SMU'dan parçacık fiziği alanında doktora aldı. 5 mil ve siber milyonların kurucusu





 + Lucas, 2005 yılında SMU'dan Partial Physics'te doktora derecesi aldı. Higgs Partic'in teorik ve deneysel çalışmalarına katıldıklarında CERN'de çalıştı. Dr Lucas Lu daha önce Box kurucu ortağı ve Işık teknik direktörü NYSE üzerinde ortaya çıkmış bir şirket olduğunu ve Lucas önce ilk GM Taobao Mobil Alibaba platformu oldu ve Alibaba başka bir iş biriminin GM oldu. Lucas, 2014 yılında 5 milyon kişi kurdu.

+ Dr Lu kullanıcıların da kendi alanında Cybermiles blockchain, cryptocurrency malları satın almak ve satmak 5miles LLC, saygın yerel pazar, (CMT) kurucusu ve CEO'su.

+ 2005 yılında parçacık fiziği konusunda uzman olan Southern Methodist University'den (SMU) mezun oldu.

+ Dallas, Texas, ABD'den.

+ Higgs'in teorik ve deneysel çalışmalarına katıldıklarında CERN'de çalıştı.

Kısmi.

Lucas Lou, NYSE'de yayınlanan bir şirket olan Light In the Box'ın kurucu ortağı ve teknik direktörü olan Lucas Lou, bundan önce de, Taobao Mobile Alibaba'nın ilk GM platformu ve GM'nin diğer Alibaba işletme birimi idi. Lucas, 2014 yılında 5 milyon kişi kurdu.







Ross Przybylski:









+ Ross Pribylsky - tutkulu oyun endüstrisinin emektarı. 15 yılı aşkın yazılım geliştirme tecrübesi ve 10 yıllık oyun geliştirme deneyimi ile Ross, çapraz fonksiyonlu lider ekiplerden, yenilikçi ürünler ve canlı hizmetler yaratmaya ve yönetmeye kadar her şeyi gerçekleştirmiştir. Şu anda, Rusya 3 dakikalık seansta oyuncular için fantastik bir macera sağlamaktır amacını güden "Kehanet" başlıklı yenilikçi mobil oyun taktik RPG + CCG, gelişmekte SLC bir başlangıç ​​vardır. https://www.youtube.com/channel/UC9E6fUzGgUy6YuPdNmStTQw: O da burada görülebilir Youtube'daki, "Nasıl Oyuna başlamak için" bir dizi tutar.

обильных многопользовательских игр на рынке. Как старший технический и лидер по продуктам Electronic Arts, крупнейшего в мире издателя видеоигр, Росс управлял инженерами, креативами, проектами и дизайном продуктов.Набор навыков Росса включает в себя разработку игр, разработку, мобильное развитие (техническая архитектура, оптимизация производительности, лучшие практики разработки, рендеринг графики и многоэкранная разработка), программирование ИИ, управление партнерством, процесс разработки игр, водопад и гибкое управление проектами, управления, коучинга и решения проблем. Недавно Росс также разработал навыки управления продуктом, монетизации и развития бизнеса для мобильных телефонов Freemium.Росс верит в позитивное влияние обмена знаниями и помогает развитию сообщества отрасли и является частым приглашенным докладчиком для конвенций, университетов и общественных групп.

+ Ross, küçük bir lansmandan AAA'nın gelişimine kadar çeşitli deneyimlere sahiptir. Reflection Software teknik müdürü olarak Ross, Fortune 500 şirketlerine yönelik ürünlere başvurdu ve geliştirdi. Girişimci ve indie geliştiricisi olarak Ross, D20Studios LLC'yi kurdu ve ilk çapraz platformlardan birini yayınladı. Piyasada bol multiplayer oyunlar. Dünyanın en büyük video oyunu yayıncısı olan Electronic Arts'ın üst düzey teknik ve ürün lideri olan Ross, mühendisleri, reklamları, projeleri ve ürün tasarımlarını yönetti.Rosger'ın yetenek seti, oyun geliştirme, geliştirme, mobil geliştirme (teknik mimari, performans optimizasyonu, en iyi uygulama geliştirme) , grafik oluşturma ve çoklu ekran geliştirme), AI programlama, ortaklık yönetimi, oyun geliştirme süreci, şelale ve esnek proje yönetimi, yönetim, koçluk ve problem çözme. Geçtiğimiz günlerde Ross, Freemium cep telefonları için ürün yönetimi becerileri, para kazanma ve iş geliştirme konularında da gelişme göstermiş, bilgi paylaşımının olumlu etkisine inanan ve endüstri toplumunun gelişmesine yardımcı olan ve kongreler, üniversiteler ve topluluk grupları için sıkça davet edilen bir konuşmacıdır.

Nhận xét

Popular Posts

Introduction about EGRETIA

DIW TOEN EL SILENCIO DESDE EL CAMINO

VINCHAIN ELECCIÓN PERFECTA DE LA INVERSIÓN