EGRETIA - HOW TO INVEST
Views:

Wed: https://egretia.io/
WHITE PAPER: https://egretia.io/static/Egretia_White_Paper_EN_V1.1.pdf
BTCTALK: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1183444


Egretia Özellikleri



- Egretia Özellikleri:

Bu sosyal zincir, HTML5 oyununun performansını optimize etmek için yetkili yetkilendirme mekanizmasına "Teklif kullanılabilirliği kanıtı" dayalı olacaktır. Blockchain arayüz sınıfını ve Egret takım araçlarını kullanarak geliştiriciler, blok zincirine dayalı olarak hızlı bir şekilde DApp'ler yaratacaktır.




Kết quả hình ảnh cho egretia

- Uzlaşma mekanizmaları:

Egretia platformundaki kamuya açık ağlar, hisseleri bir uzlaşma mekanizması olarak onaylamak için vekalet gücünü kullanacaktır. Bu mekanizma, tahtanın mekanizmasının, muhasebe ve doğrulama mekanizmasını kullanarak, belirli bir sayıda düğüm attığı yönetim kurulunun sesine benzer.

- Yüksek performans:

Kamu dizisi Egretia, oyun endüstrisinin ihtiyaçları için eşzamanlı performans optimizasyonunu gerçekleştirebilecek. Saniyede hızlı bir ticaret hızına sahiptir. DPoS kullanarak, ölçeklenebilirlik önemli ölçüde artacak ve size ilk test serilerinde 2000'den fazla işlemi destekleyebileceksiniz. Gelecekte, işin ihtiyaçları doğrultusunda TPS artırılacaktır.



- Parametrelerin gerçek zamanda ayarlanması:

Egretia, bifurkasyon olmadan sistemin parametrelerini değiştirebilir. Platform, parametreleri oylama yoluyla değiştirecek, konsensusa dayanacaktır.

- Süitte rahat ve etkili gelişme:
Hình ảnh có liên quan



Egretia platformunda, blok zinciri projesi için sağlam bir temel sağlamak için akıl araçları kullanılacaktır. Bu, uygulama engelleyicinin geliştirilmesini kolay, basit ve etkili hale getirecektir.



EGRETIA


Hình ảnh có liên quan


- Çapraz platform çözümü olarak, HTML5 teknolojisi dünya çapında tanındı. İnternet, mobil oyunlar, video, reklam ve diğer endüstrileri içerir ve dünya pazarının yüz milyarlarca dolarlık büyüklüğüne sahiptir. CryptoKitties bloğu popüler hale geldikten sonra, yeni eklentinin Ethereum akıllı telefon uygulaması HTML5 oyunları.





Bu proje, dünyanın ilk platform tabanlı platformunu oluşturmak için HTML5 blockchain teknolojisini içeren Egretia Blockchain Lab'ı oluşturmak için dünyaca ünlü HTML5 teknolojisi sağlayıcısı Egret Technologies ile işbirliği yaptı. Sektörde blockchain uygulamak için tasarlanmış blockchain HTML5.



Kết quả hình ảnh cho egretia

HTML5, dünya çapında 100 milyar dolarlık bir pazar fırsatı, Facebook, google, WeChat ve sayısız kuruluşun bu teknolojiyi benimsemesine rağmen, dünya teknolojisindeki küresel trendlerden biri haline gelmiştir. Küresel ve güvenli bir ödeme platformunun yokluğu, kullanıcı sanal varlıklarının güvenli bir şekilde saklanması için çözümler. Ancak Egretia, blok zincir teknolojisini kanıtlanmış HTML iş akışlarıyla birleştirerek bu sorunları çözmeye çalışıyor. 5, geliştiriciler hızlı bir şekilde uygulamalar-blok devrelerini geliştirebilecek ve blok zincirini dikey sektörlere uygulayabileceklerdir.









EGRETYA TOKEN



Kết quả hình ảnh cho egretia

-Token, HTML5'in performansını optimize etmeyi amaçlayan DPS (Yetkilendirilmiş Yetki Belgesi) 'ye dayanan verimli hizmetler için kullanılır. Blockchain arabiriminin seviyesi sayesinde, Egret motorunun araçlarıyla birlikte geliştiriciler, blockchain'e dayalı olarak hızlı bir şekilde dapp'ler oluşturabilirler.

TOKEN FONKSIYONU

+ ekosistemde oyunlar satın alın



+ çekilişe, reklam programlarına katıl

+ Oyunlar için reklam yayınla

+ bankacılık faaliyetlerinin satın alınmasına katılmak

+ sermaye seferberliği

-Token, sistemdeki bireyler arasında, ekosistemde bir bonus olarak kullanılan ve ekosistemi koruyan bir değişim olarak kullanılır.

Jeton sahibi olmanın birçok yolu vardır:

+ doğrudan ico'dan satın alın

+ ekosistemdeki üyeler arasındaki ticaret




Kết quả hình ảnh cho egretia
+ ekosistem için programladığınız oyunları sattığınızda





Peter Huang (Kurucu)









Peter Huang, Çin'in Heilongjiang kentindeki Jiamusi'de 3 Temmuz 1985'te doğdu. Teknolojide 5 film (2016), Extraordinary House Fix-Up (2008) ve Grace (2014) ile tanınan yönetmen ve yazardır.

Sürekli bir girişimci olan Kurucu Egretia, Adobe Flash Platform'un teknik yöneticisi idi. İnternet projeleri ve oyunları geliştiren 18 yıllık deneyime sahip.

принципов во всех подразделениях организации.• Работа с распределенными командами в США, Китае, Индии, Германии и Румынии. Используя культурную осведомленность и международный опыт, а также свободное владение английским, немецким, китайским языками.BOUNTYEGRETIA предоставила 14% токенов, доступных для оплаты для партнеров по маркетингу и бизнесу. В этом случае они много тратят на кампанию BOUNTY, нам будут выплачиваться токены STAKES после успешного завершения ICO.Это очень простой способ получить конкретный токен, чтобы сделать следующее:Кампания Bitcointalk- Подпись Bounty+ Чтобы присоединиться к Подписи Баунти, ваша подпись должна быть проведена до конца кампании (25 мая 2018 года)+ Бонус: сделайте не менее 15 качественных постов за неделю и получите дополнительные 20% ЗАПИСИ+ Каждая запись должна содержать не менее 50 слов или более, и каждый ответ должен составлять 20 слов или более, чтобы иметь право на участие- Реферальная награда+ Если вы приглашаете пользователей Bitcointalk присоединиться к нашей программе бонусов, вы можете получить дополнительные ставки при условии+ Для каждого героя или легендарного участника Bitcointalk, к которому вы приглашаете присоединиться, вы получите бонус в размере 3,600 / 7,200 STAKES

Dirk Meyer (Kurucu Ortak)




Hình ảnh có liên quan
"Stratejiyi gerçeğe dönüştürmek ..."

• Teknik program yöneticisi ve portföy yöneticisi; Uluslararası ve çok dilli, ürün tanımına ve küresel pazara hazır olmayı hedefleyen bir vurgu ile.

• Kavramsal kavramların ve çözüm mimarilerinin uygulanması, ürün özelliklerinin ve yol haritalarının tanımı; Şirkette stratejik inisiyatiflerin planlanması ve yönlendirilmesi.

• Kullanıcılara ve gereksinimlerine esnek bir şekilde odaklanarak "müşterinin sesi" olmak için bir tutku. Her seviyedeki paydaşlarla rahatça etkileşim içinde olan ürün savunucusu ve ilişki oluşturucu.

• Matris ortamında yazılım geliştirmede (bulut, mobil, masaüstü) lider rolü kullanmanın derin tecrübesi.

• Esnek gelişim metodolojisinin ve “en iyi uygulamalarının” kullanılması. Güçlü bir esnek destekçisi

kuruluş çapında ilkeleri. • ABD, Çin, Hindistan, Almanya ve Romanya'da dağıtılan ekipleri ile çalışın. İngilizce kültürel farkındalık ve uluslararası deneyime yanı sıra akıcılık kullanarak, Almanca, Çince yazykami.BOUNTYEGRETIA pazarlama ve iş ortakları için ödeme mevcut jeton% 14 sağladı. Bu durumda, onlar Bounty kampanyası harcamak, belli jetonu almak üzere çok basit bir şekilde başarıyla tamamladıktan sonra jeton STAKES ICO.Eto ödenecektir, aşağıdakileri yapmak için: imzalar Bounty katılmak için İmza Kampanyası Bitcointalk- Bounty + imzanız sonuna kadar yapılmalıdır kampanya (25 May 2018) + Bonus: haftada en az 15 kalite mesajları yapmak ve her girişin en az 50 kelime ya da daha fazla içermeli ve her cevap n uygun olması için 20 kelime ya da daha fazla olmalıdır + kayıtların ilave% 20 almak ve uchastie- Sevk ödül + programa ilişkin ikramiye katılmak Bitcointalk kullanıcıları davet ederseniz, davet edildiği, size $ 3.600 / 7.200 kazıklar bir bonus alırsınız için efsanevi kahraman ya Bitcointalk her üyesi, ek oranı sağladı + alabilirsinizKết quả hình ảnh cho egretia

Nhận xét

Popular Posts

Introduction about EGRETIA

DIW TOEN EL SILENCIO DESDE EL CAMINO

VINCHAIN ELECCIÓN PERFECTA DE LA INVERSIÓN